jump to navigation

GIGI @ SwaraMaya Oktober 21, 2004

Posted by Michael Andreas in Ego, Entertainment.
1 comment so far

Baru dapet tips dari Mawan neeh. Kalo mo dengerin upstream lagu2 dari album spesial Ramadhan GIGI yang kereeeeennn, tooppp abiiizz, lo cari aja di SwaraMaya. Path-nya kalo gak salah:

Indonesia\Album\GIGI\Raihlah Kemenangan [Spesial Ramadhan]\

Selain album Raihlah Kemenangan ada juga album2 Indonesia dan internasional lainnya.

Iklan

Pusing berat Oktober 20, 2004

Posted by Michael Andreas in Ego.
add a comment

Yellow guys. Hmmpppff.. Bangun2 udah pusing berat nih. Gak tau knp. I guess I really need to break away from my habit. Confining myself in a 3x3m square room in the morning. Yup.. Really have to do that. I miss those days where my habit is to get out of this silly room and breathe fresh morning air in the balcony. Oh well.. Life goes on.

New kid on the Blog(ger) Oktober 20, 2004

Posted by Michael Andreas in Ego.
add a comment

Well.. Hari ini aku mendaftar di Blogger juga. Gak tau deh whatever happens in the future, tapi kayaknya ini bakal jadi next step yang bagus buat internet life-ku. 🙂